![](https://images.prismic.io/govegan-no/3bc7153f-fb9b-4a8e-8a8a-c556b8cbe391_rask-p%C3%B8lsepanne-banner.png?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/govegan-no/f6a1fcbc-dc36-44f0-b32d-360698584893_rask-p%C3%B8lsepanne.png?auto=compress,format&w=800)
Rask pølsepanne
Denne lager du kjapt, og med kun 4 ingredienser!
Slik gjør du:
- Del Go’Vegan Grillpølser i biter og stek dem gylne i litt olje. Sett til side.
- Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.
- Kutt paprikaen i små terninger og stek til det er mykt i litt olje.
- Sil av kokevannet fra pastaen og bland inn Go’Vegan Revet smak av Mozzarella. Tilsett de stekte pølsene, paprikaen, persillen og smak til med litt urtesalt.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- stk.
- Go'Vegan Grillpølser
- 0
- g
- tørr pasta
- 0
- paprika
- litt urtesalt, smak til
- 0
- neve
- finhakket frisk persille