GoVegan

Hei, vi er Go'Vegan! 🌱

Og vårt mål er å gjøre det enklere for deg å velge plantebasert i hverdagen!

Det hele startet i 2017

Vi (noen ildsjeler i Synnøve Finden) fikk ideen om å lage veganske ostealternativer til det norske markedet. Vi orienterte oss om hva som fantes av utvalg i butikkene og tenkte at det måtte da være mulig å lage et mer velsmakende, billigere og ikke minst mer tilgjengelig alternativ.

I samarbeid med vegankokk Jane H. Johansen fra veganmisjonen.com gikk vi i gang med å teste og utvikle produktideen vår. I september 2017 lanserte vi for første gang vårt veganske alternativ til ost: Go'Vegan Revet og Go'Vegan Skivet, og i april 2018 kom Go'Vegan Bit i butikkhyllene.

Norges mest kjente plantebaserte merkevare

Siden da har vi utvidet Go'Vegan-serien med mange spennende nyheter i ulike sjangere. Vi kan nevne pålegg, sjokolade, pizza, dressing, chips, ferdigretter og kjøtterstatning som pølser, gyros, burger, vegandeig, nuggets med mer. I dag tilbyr vi over 30 produkter, de fleste av dem produsert i Norge. Og vi er ikke rent lite stolte av å kunne si at Go'Vegan nå er Norges mest kjente plantebaserte merkevare! Sjekk alle våre produkter her.

Klimaavtrykk 🌎

Vi vet at produktene våre har et mye lavere klimaavtrykk enn animalske saker, men gjennom produksjon, transport og forpakning har vi allikevel et uunngåelig avtrykk, og derfor inngikk vi i 2020 et samarbeid med CHOOOSE hvor vi kjøper klimakvoter. Dette gjør at Go’Vegan totalt er klimanøytrale. Les mer om vårt samarbeid med CHOOOSE her.

Fremtiden er grønn 💚

Reisen vår har så vidt begynt, og vi fortsetter arbeidet med å utvikle gode veganske produkter. I mars 2023 lanserte vi våre ostealternativer også i svensk dagligvare! Vi gleder oss til å ta veganmat til nye høyder i årene fremover, både i Norge og Sverige og - hvem vet, kanskje hele verden! 🌱💪🏻🏆

Sosiale medier 👋🏻

Kom og si hei på Facebook og Instagram, og følg oss gjerne for oppdateringer, nyheter, digge oppskrifter og annet gøy.

Sjekk forresten her, vi har laget vår egen Go'Vegan-låt! 🎵🤩

Go’Vegan er en del av Jordanes. All rapportering knyttet til vårt ESG-arbeid og Åpnehetsloven blir på gjort Jordanes nivå. All relevant informasjon ligger tilgjengelig på jordanes.no.