![](https://images.prismic.io/govegan-no/af88d23e-9a33-4f6b-9274-98056f31f634_2-b.png?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/govegan-no/cc20c3f0-71f1-41c7-b7de-46eb75c3993d_2-sq.png?auto=compress,format&w=800)
Pølsgetti - ekstra gøy pølsemiddag!
Ta med barna og lag en pølsegøy middag i dag. Garantert suksess!
Slik gjør du:
- Kutt pølsene i biter og tre spagetti tvers gjennom hver pølsebit.
- Kok i rikelig med lettsaltet vann i ca 10 min.
- Vi serverte for anledningen med skivede miniplommetomater, hakkede pinjekjerner, et dryss Go'Vegan smak av Mozzarella og frisk oregano.
Annet tilbehør som kan passe er dampede grønnsaker, tomatsaus, pesto eller helt enkelt - bare ketsjup!
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Forslag til tilbehør:
- miniplommetomater
- ristede pinjekjerner
- friske urter