GoVegan

Pølsesuppe

Populært hos store og små!

Slik gjør du:

  • Skrell potet, gulrot og persillerot. Kutt alle grønnsakene i små biter og ha dem i en stor gryte.
  • Tilsett vann, buljongterninger, paprikapulver og halvparten av persillen.
  • Småkok under lokk i 30 min, eller til grønnsakene er gjennomkokt.
  • Kutt pølsene i biter og tilsett dem i gryta. Kok videre i 5 min.
  • Bland inn resten av persillen og server.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • poteter
  • 0
  • store
  • gulrøtter
  • 0
  • stor
  • persillerot
  • 0
  • selleristenger
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • grønnsaksbuljongterninger
  • 0
  • ts
  • paprikapulver
  • 0
  • never
  • frisk persille