![](https://images.prismic.io/govegan-no/a90c2bac-9b9b-49f4-9965-be1f1225462c_betasuppe+med+p%C3%B8lser.png?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/govegan-no/8003e922-69ec-4c69-841d-318c40588e83_betasuppe-med-p%C3%B8lser.png?auto=compress,format&w=800)
Pølsesuppe
Populært hos store og små!
Slik gjør du:
- Skrell potet, gulrot og persillerot. Kutt alle grønnsakene i små biter og ha dem i en stor gryte.
- Tilsett vann, buljongterninger, paprikapulver og halvparten av persillen.
- Småkok under lokk i 30 min, eller til grønnsakene er gjennomkokt.
- Kutt pølsene i biter og tilsett dem i gryta. Kok videre i 5 min.
- Bland inn resten av persillen og server.
Tips: Bytt gjerne ut Wienerpølser med Go'Vegan Grillpølser, Bratwurst eller Chorizo.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- poteter
- 0
- store
- gulrøtter
- 0
- stor
- persillerot
- 0
- selleristenger
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterninger
- 0
- ts
- paprikapulver
- 0
- never
- frisk persille
- 0
- stk.
- Go'Vegan Wienerpølser