GoVegan

Pølsegryte med makaroni og erter

Enkel og mettende hverdagsmiddag for hele familien.

Slik gjør du:

  • Finhakk løken, kutt gulrot og selleristang smått. Stek det i litt olje i en gryte på middels varme til løken er myk.
  • Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterning.
  • Kutt pølsene i skiver og tilsett dem i gryta sammen med makaronien.
  • Småkok under lokk til makaronien er ferdigkokt, 5-7 min.
  • Tilsett til slutt ertene og gi det hele et lite oppkok.
  • Server med et dryss Revet, smak av Mozzarella. Ristet brød med urtesmør smaker god ved siden av.

Tips: Har du kresne barn (eller voksne) i hus som ikke liker grønnsaksbiter i sausen? Mos ingrediensene til en jevn saus med stavmikser før trinn 3. Grillpølse kan gjerne erstattes av en av våre andre pølsevarianter.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • løk
  • 0
  • gulrøtter
  • 0
  • selleristang
  • 0
  • dl
  • hermetiserte, hakkede tomater (4 dl = 1 kartong / 400 g)
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • grønnsaksbuljongterning
  • 0
  • dl
  • tørr makaroni
  • 0
  • dl
  • frosne grønne erter