GoVegan

Pasta med Go'Vegan Chorizo og smak av Mozzarella

Her får du så mye smak fra grønnsaker og Chorizo at det ikke trengs ekstra krydder!

Slik gjør du:

  • Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann.
  • Kutt Chorizo, squash og paprika i biter. Hakk løken. Stek i litt olje i en stor stekepanne til alt er lett gyllent. Tilsett et par sleiver av kokevannet fra pastaen i panna.
  • Sil av det resterende kokevannet fra pastaen og bland inn Revet smak av Mozzarella.
  • Server pølse- og grønnsaksblandingen over pastaen med et dryss hakket frisk basilikum på topp.

Tips: Bytt gjerne ut Chorizo med en av våre andre pølsevarianter.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • tørr tagliatelle eller annen pasta
  • 0
  • squash
  • 0
  • grønn paprika
  • 0
  • gul løk
  • en neve
  • frisk basilikum