GoVegan

Innbakte pølser med 💚st

Rask middag, etter-skole-mat, i matpakken eller på tur - innbakte pølser er barnas favoritt! Og med ferdig pizzadeig går det ekstra kjapt og enkelt å lage.

Slik gjør du:

  • Sett ovnen pĂĄ 225 grader og finn fram et stekebrett dekket med bakepapir.
  • Rull ut pizzadeigen og kutt den i strimler, omtrent like brede som en pølse.
  • Strø et lag revet ostealternativ pĂĄ en deigstrimmel, legg pĂĄ en pølse og rull sammen til pølsa er omsluttet av deig. Gjenta med resten av pølsene. Legg pølserullene side ved side pĂĄ bakepapiret.
  • Bland sammen vann og maisstivelse og pensle med dette. Strø over valmuefrø.
  • Stek pĂĄ 225 grader midt i ovnen i 10-12 minutter.

Kutt i biter og server med ketsjup eller annen dipp. Nam nam!

Tips: Grillpølser kan erstattes med Go'Vegan Chorizo eller Bratwurst.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Innbakte pølser:

  • 0
  • stk.
  • ferdig pizzadeig

Pensling og strø:

  • 0
  • ss
  • kaldt vann
  • 0
  • ts
  • maisstivelse
  • valmuefrø