GoVegan

Hvit pizza med Go'Vegan Mozzarella, rødbete og sjalottløk

Saftig og smakfull - med deilig smeltet Go'Vegan Mozzarella og superlekre rødbeteskiver på toppen!

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og rull ut pizzabunnen på et stekebrett.
  • Skrell rødbeten og kutt den i tynne skiver, gjerne med en mandolin eller ostehøvel. Kutt sjalottløken i skiver.
  • Fordel rømmen over bunnen med en slikkepott og dryss på litt urtesalt. Strø over Mozzarellaen og legg rødbeteskivene oppå. Avslutt med sjalottløken og drissle over litt olivenolje helt til slutt.
  • Stek pizzaen midt i ovnen på 225 grader i ca 15 min.

Vi brukte for anledningen ferdiglaget pizzabunn fra butikken. Vil du bake den selv, se oppskrift på hjemmebakt pizzabunn.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • stor ferdig pizzabunn
  • 0
  • liten rødbete
  • 0
  • banansjalottløk (1 stk tilsvarer ca 0,5 vanlig gul løk)
  • 0
  • g
  • vegansk rømme
  • litt urtesalt
  • litt olivenolje