GoVegan

Hvit pizza med Go'Vegan smak av Mozzarella, rødbete og sjalottløk

Saftig og smakfull - med deilig smeltet Go'Vegan smak av Mozzarella og superlekre rødbeteskiver på toppen!

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og rull ut pizzabunnen på et stekebrett.
  • Skrell rødbeten og kutt den i tynne skiver, gjerne med en mandolin eller ostehøvel. Kutt sjalottløken i skiver.
  • Fordel rømmen over bunnen med en slikkepott og dryss på litt urtesalt. Strø over Go'Vegan Revet smak av Mozzarella og legg rødbeteskivene oppå. Avslutt med sjalottløken og drissle over litt olivenolje helt til slutt.
  • Stek pizzaen midt i ovnen på 225 grader i ca 15 min.

Vi brukte for anledningen ferdiglaget pizzabunn fra butikken. Vil du bake den selv, se oppskrift på hjemmebakt pizzabunn.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • stor ferdig pizzabunn
  • 0
  • liten rødbete
  • 0
  • banansjalottløk (1 stk tilsvarer ca 0,5 vanlig gul løk)
  • 0
  • g
  • vegansk rømme
  • litt urtesalt
  • litt olivenolje