GoVegan

Pizza med Go'Vegan Salami og Mozzarella

Hjemmebakt pizza med perfekt bunn, toppet med vegansk mozzarella og salamiskiver! Denne oppskriften gir deg to smakfulle porsjonspizzaer.

Slik gjør du:

  • Visp sammen ingrediensene til pizzabunnene i en stor bakebolle. Sett til heving på lunt sted i ca 40 min.
  • Del deigen i to og trykk delene ut på hver sin bakepapirkledte stekeplate. Bruk litt mel på hendene om det klisser.
  • Bre et lag med pizzasaus på bunnene, dryss over revet Mozzarella og legg på salamiskiver.
  • Stek på 225 grader midt i ovnen i 15-18 min.
  • Pynt med friske basilikumblader ved servering.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Pizzabunner:

  • 0
  • dl
  • fingervarmt vann
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ts
  • tørrgjær
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • g
  • hvetemel

Topping:

  • tomatbasert pizzasaus
  • frisk basilikum