![](https://images.prismic.io/govegan-no/e1bec452-da5c-4dd0-8271-8a3c9f1c8c1d_2b.png?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/govegan-no/7817c595-6619-4b3c-830b-e090061cc404_2sq.png?auto=compress,format&w=800)
Chorizo pølsespyd, servert med bønnesalat, grillet squash og aioli
Sommerens grillfavoritt! Her har vi brukt Go'Vegan Chorizo, men Go'Vegan Grillpølser eller Bratwurst passer like bra.
Grillspyd og squash:
- Kutt pølsene i biter og løken i båter.
- Finn fram grillspyd og træ pølsebiter, minitomater og løk på spydene (vi brukte seks stk. 25 cm lange spyd). Pensle med BBQ-saus og grill i vei!
- Kutt squashen i skiver, pensle med BBQ-saus og grill på begge sider.
Bønnesalat:
- Skyll og sil av laken fra bønnene. Skrell agurken og kutt den i skiver. Hakk urtene
- Bland sammen en dressing av sitronsaft, olje, lønnesirup, salt og pepper.
- Ha alt i en bolle og bland godt. Sett kaldt til salaten skal serveres.
Tips: Varier gjerne med andre grønnsaker på spydet.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Bønnesalat:
- 0
- kartong
- sorte bønner
- 0
- agurk
- 0
- neve
- frisk basilikum eller andre urter
- 0
- ss
- sitronsaft
- 0
- ss
- olivenolje
- 0
- ts
- lønnesirup
- litt salt og pepper