GoVegan

Vårnyheter 2023

Go'Vegan Pulled

Go'Vegan Pulled er vårt kjøttfrie alternativ til pulled pork, basert på erteprotein. Klar til bruk, bare å varme kjapt opp i panna eller stekeovnen. Prøv den for eksempel i pitabrød, burger, sandwich, på pizzaen og mye mer! Smaken er nøytral, så krydre gjerne med andre smaker. PS: Rik på protein, fri for allergener, kilde til jern og B12. Les mer om Pulled her.

Go'Vegan Svenskeboller

Kjøttfrie planteboller basert på protein fra åkerbønner og erter. Knallgode på smak, og med perfekt saftighet og konsistens. Prøv dem for eksempel til en klassisk spagetti med planteboller, eller med poteter og brun saus. PS: Rike på protein, fri for allergener og kilde til jern og B12. Les mer om Svenskeboller her.

Go'Vegan Cheezy Chili

Vi sparker i gang grillsesongen med den supersaftige og smakfulle nyheten Cheezy Chilli! Dette er en 100% kjøttfri pølse basert på erteprotein. Ekstra saftig og god med biter av vår ost(ealternativ) og smak av chili! 🌱🧀🌭 Utviklet i samarbeid med pølsemakermesterne Leiv Vidar på Hønefoss. PS: Fri for allergener. Les mer om Cheezy Chili her.