GoVegan

Her er årets juleprodukter 🎅🏻🎄

Favorittene Vegisterkaker og Julepølser er nå tilbake, sammen med nyheten Julestek! Om du velger helvegansk på tallerkenen i jula, får besøk av en veggis eller bare vil prøve noe nytt - med våre plantebaserte alternativer er det enkelt å diske opp med en grønnere julefeiring.

PS: I tillegg til å være 100% veganske, er alle våre juleprodukter også fri for allergener.

NYHET! Go'Vegan Julestek

I år har vi utvidet julekategorien vår med en nyhet som vi vet mange har ønsket seg. Go'Vegan Julestek er en skikkelig saftig og smakfull variant av veggisklassikeren nøttestek (bare helt uten nøtter!). Den er basert på linser, gresskarkjerner, sopp og hampfrø. Rik på protein og fiber, fri for nøtter og andre allergener.

Tilgjengelig hos Meny, Kiwi, Joker, Bunnpris, Spar, Coop Obs, Coop Extra, Coop Mega og Coop Prix.

Les mer om Julestek her.

Go'Vegan Vegisterkaker

Våre Vegisterkaker er utviklet i samarbeid med Jane H. Johansen fra veganmisjonen.com, og etter Janes originale oppskrift. Dette er et plantebasert alternativ til julens medisterkaker, basert på blomkål, ris, åkerbønner og erter. Fri for allergener.

Tilgjengelig hos Rema 1000, Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris, Joker, Coop Mega, Coop Extra, Coop Obs og oda.no.

Les mer om Vegisterkaker her.

Go'Vegan Julepølser

Vi er stolte av våre Julepølser som er laget av pølseekspertene i Leiv Vidar på Hønefoss. Basert på erteprotein og krydret med klassiske julekrydder - samt en dose kjærlighet. Fri for allergener.

Tilgjengelig hos Rema 1000, Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris, Joker, Coop Mega, Coop Extra, Coop Obs og oda.no.

Les mer om Julepølser her.

Sjekk kartsiden vår for å se hvilke butikker i nærheten av deg som har tatt dem inn. PS: Dersom din nærbutikk ikke har dem i hyllene ennå, kan du spørre butikksjefen om de kan bestille for deg.

Finn utvalget nærmest deg på kartet