GoVegan

Tortillas med tex-mex-krydret Vegandeig og spinat

Rask og enkel tacomiddag med ertebasert "kjøtt"deig og supersunn spinat. Nam nam!

Slik gjør du:

  • Hakk løken smått.
  • Varm opp litt olje i en stekepanne og stek løk og Vegandeig til det er gyllent.
  • Tilsett den frosne spinaten og stek videre på middels varme til spinaten har tint.
  • Bland inn ketsjup og tacokrydder. Om det blir tørt i panna, tilsett litt vann. Småkok/-stek videre et par minutter og smak til med litt pepper.

Server minitortillas med vegandeigblandingen, grønn salat og et dryss Go'Vegan Revet.

Tips: Guacamole og tomatsalsa smaker godt ved siden av!

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • løk
  • 0
  • g
  • frossen hakket spinat
  • 0
  • ss
  • ketsjup eller tomatpuré
  • 0
  • pose
  • tacokrydder
  • litt pepper, smak til
  • 0
  • stk.
  • mini tortillalefser
  • 0
  • grønn crispisalat