GoVegan

Pølsefest med Go'Vegan Wiener og potetsalat

Prøv våre kjøttfrie wienerpølser sammen med en superfresh, hjemmelaget potetsalat!

Potetsalat:

  • Skrell og kok potetene.
  • Del de kokte potetene i biter.
  • Kutt paprika, vårløk og eple smått. Finhakk rødløken.
  • Bland poteter og resten av ingrediensene til potetsalaten i en bolle og smak til med litt salt og pepper.

Winenerpølser:

  • Kok opp vann i en stor kjele.
  • Fjern kjelen fra kokeplata og legg i pølsene.
  • La pølsene trekke i 10 min under lokk.

Server wienerpølsene i brød eller lompe med potetsalat ved siden av.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Potetsalat

  • 0
  • g
  • poteter
  • 0
  • oransje paprika
  • 0
  • rødt eple
  • 0
  • vårløk
  • 0
  • rødløk
  • 0
  • dl
  • mais
  • 0
  • dl
  • vegansk majones
  • litt salt og pepper, smak til

Ellers trenger du:

  • 0
  • pølsebrød eller lomper