GoVegan

Pizza på grillen med Go'Vegan Salami og smak av Mozzarella

Pizza med perfekt sprø bunn og småspicy vegansk salami på topp. Stek den på grillen eller i stekeovnen.

Slik gjør du:

  • Bre pizzasaus ut over bunnene og strø litt pizzakrydder over.
  • Fordel Revet smak av Mozzarella ut over bunnene og legg på skiver av Salami. Dæsj over litt olivenolje.
  • Grill pizzaene på oppvarmet grill til de er gylne. Vi brukte en pizzastein for optimal sprø bunn. For steking i ovn: Stek på 225 grader i 10-14 min.
  • Pynt med frisk basilikum ved servering.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ferdige, forstekte pizzabunner
  • pizzasaus
  • pizzakrydder
  • olivenolje
  • frisk basilikum