GoVegan

Ostepannekaker med gressløk og linfrø

Usøtede pannekaker som passer perfekt til frokost, lunsj eller i matpakken. Fyll dem med hva du vil av gode saker.

Slik gjør du:

  • Hakk gressløken og visp sammen alle ingrediensene til en jevn røre. La den stå og svelle i minst 5 min.
  • Stek pannekaker i litt olje til de er godt gylne på begge sider. Bruk to tredjedels varme på plata og snu pannekakene når de har begynt å stivne på toppen. Oppskriften gir 5 store eller 10 små pannekaker.

Tips: Røra kan fint stå over natta i kjøleskap. Lag den gjerne ferdig kvelden før, så er du ikke langt unna deilige frokostpannekaker dagen etter.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ss
  • linfrø
  • 0
  • ss
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • never
  • frisk gressløk (ev. bruk halv mengde tørket)
  • 0
  • g
  • hvetemel