

Nuggets, tzatziki og lun hirsesalat med ovnsbakte tomater
Prøv en spennende variant av nuggets servert med vår deilige Tzatziki og smakfull hirsesalat.
Nuggets og ovnsbakte tomater:
- Sett stekeovnen på 225 grader.
- Fordel nuggetsene ut over et bakepapirkledt stekebrett.
- Ha minitomatene i en liten ildfast form og sett den på stekebrettet sammen med nuggetsene.
- Stek på 225 grader midt i ovnen i 12 - 15 min.
Lun hirsesalat:
- Ha hirse og vann i en kjele og kok på lav varme under lokk i 10 min. Fjern kjelen fra plata og la hirsen stå og dampe seg ferdig med lokket på i minst 5 min.
- Kutt agurken i små biter og finhakk persillen.
- Ha den ferdigkokte hirsen i en serveringsbolle sammen med agurk, persille og de ovnsbakte tomatene. PS: Få med all tomatsaften også.
- Vend inn olivenolje og smak til med litt salt og pepper.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Lun hirsesalat
- 0
- dl
- hel hirse (1 dl hirse = ca 80 g)
- 0
- dl
- vann
- 0
- agurk
- 0
- neve
- finhakket frisk persille
- 0
- g
- minitomater
- 1 ss olivenolje
- litt salt og pepper, smak til