

Nuggets med båtpoteter og frisk mangosalsa
Pimp opp nuggetsene og server med ovnsstekte poteter og en herlig mangosalsa med mynte.
Slik gjør du:
- Skrubb potetene og del dem i båter. Legg dem i en ildfast form og spre over litt olivenolje, salt og pepper. Ovnsstek på 250 grader i ca 30 min, eller til de er gylne og gjennomstekte.
- Mens potetene står i ovnen, skrell og kutt mangoen smått, finhakk rødløk, chili og mynte. Kutt tomat i små biter. Ha alt i en serveringsbolle.
- Press saften av sitronen og bland sammen en dressing av sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Vend det inn i salsaen og sett kaldt til servering.
- Stek nuggetsene gylne og sprø i litt olje i en stekepanne.
Anrett med ovnsstekte båtpoteter, frisk mangosalsa, nuggets og ønsket mengde srirachamayo på toppen.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Frisk mangosalsa:
- 0
- mango
- 0
- rødløk
- litt finhakket rød chili, smak til
- 0
- neve
- frisk mynte
- 0
- tomat
- 0
- sitron
- 0
- ss
- olivenolje
- litt salt og pepper, smak til