GoVegan

Nuggets med båtpoteter og frisk mangosalsa

Pimp opp nuggetsene og server med ovnsstekte poteter og en herlig mangosalsa med mynte.

Slik gjør du:

  • Skrubb potetene og del dem i båter. Legg dem i en ildfast form og spre over litt olivenolje, salt og pepper. Ovnsstek på 250 grader i ca 30 min, eller til de er gylne og gjennomstekte.
  • Mens potetene står i ovnen, skrell og kutt mangoen smått, finhakk rødløk, chili og mynte. Kutt tomat i små biter. Ha alt i en serveringsbolle.
  • Press saften av sitronen og bland sammen en dressing av sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Vend det inn i salsaen og sett kaldt til servering.
  • Stek nuggetsene gylne og sprø i litt olje i en stekepanne.

Anrett med ovnsstekte båtpoteter, frisk mangosalsa, nuggets og ønsket mengde srirachamayo på toppen.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • store
  • poteter
  • olivenolje, salt og pepper
  • Srirachamayo

Frisk mangosalsa:

  • 0
  • mango
  • 0
  • rødløk
  • litt finhakket rød chili, smak til
  • 0
  • neve
  • frisk mynte
  • 0
  • tomat
  • 0
  • sitron
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • litt salt og pepper, smak til