Maki med Go'Vegan Nuggets, avokado og vårløk
Hjemmelaget sushi - lett som en lek!
Slik gjør du:
- Kok sushirisen med vannmengde etter anvisning på pakningen.
- Mens risen koker, stek nuggetsene i tørr panne til de er lett gylne. Kutt dem i tre på langs og sett til side.
- Kutt avokadoen i to på midten, fjern steinen og skallet og kutt de to halvdelene i tynne skiver. Kutt vårløken i tynne strimler.
- Bland sammen eddik, sukker og salt og vend det inn i den ferdigkokte risen.
- Fordel sushiris i et jevnt, tynt lag på et nori-ark. Legg på avokado, vårløk og nuggets og rull tett sammen til en pølse.
- Gjenta med resten av ingrediensene til du har 6 ruller. Del hver rull i 8 biter.
- Strø over sorte sesamfrø til pynt og server med soyasaus til dipping.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Ris:
- 0
- dl
- tørr sushiris
- vann (mengde etter anvisning på pakningen)
- 0
- ss
- riseddik
- 0
- ss
- sukker
- 0
- ts
- salt
Ellers trenger du:
- 0
- pk.
- Go'Vegan Nuggets
- 0
- avokado
- 0
- vårløk
- 0
- nori-ark
- sorte sesamfrø, til pynt
- soyasaus, til dipping