GoVegan

Maki med Go'Vegan nuggets, avokado og vårløk

Hjemmelaget sushi - lett som en lek!

Slik gjør du:

  • Kok sushirisen med vannmengde etter anvisning på pakningen.
  • Mens risen koker, stek nuggetsene i tørr panne til de er lett gylne. Kutt dem i tre på langs og sett til side.
  • Kutt avokadoen i to på midten, fjern steinen og skallet og kutt de to halvdelene i tynne skiver. Kutt vårløken i tynne strimler.
  • Bland sammen eddik, sukker og salt og vend det inn i den ferdigkokte risen.
  • Fordel sushiris i et jevnt, tynt lag på et nori-ark. Legg på avokado, vårløk og nuggets og rull tett sammen til en pølse.
  • Gjenta med resten av ingrediensene til du har 6 ruller. Del hver rull i 8 biter.
  • Strø over sorte sesamfrø til pynt og server med soyasaus til dipping.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Ris:

  • 0
  • dl
  • tørr sushiris
  • vann (mengde etter anvisning på pakningen)
  • 0
  • ss
  • riseddik
  • 0
  • ss
  • sukker
  • 0
  • ts
  • salt

Ellers trenger du:

  • 0
  • avokado
  • 0
  • vårløk
  • 0
  • nori-ark
  • sorte sesamfrø, til pynt
  • soyasaus, til dipping