GoVegan

Lys sjokoladepudding

Nydelig dessert med kun 4 ingredienser!

Slik gjør du:

  • Ha plantemelken i en kjele. Tilsett Maizena og visp godt.
  • Tilsett sjokolade, sukker og salt. Kok forsiktig opp og visp iblant.
  • Når det så vidt koker, fortsett å vispe mens det småkoker forsiktig, ca 2 minutter. PS: Dersom Maizenaen klumper seg, kan du kjøre blandingen kjapt med en stavmikser.
  • Hell puddingmassen over i 4 porsjonsformer. Avkjøl i kjøleskap til puddingen er fast, ca 1 time.

Pynt gjerne med friske bær og mynte ved servering.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • plantemelk
  • 0
  • g
  • Maizena
  • 0
  • g
  • brunt sukker
  • 0
  • klyper
  • salt