GoVegan

Koppkake med peanøttsmør og Go'Vegan lys sjokolade

La livet by på litt hverdagskos. Her har du en hel liten porsjonskake bakt i en kopp, bare til deg!

  • Sett stekeovnen på 200 grader.
  • Ha plantemelk, peanøttsmør, mel, lønnesirup, bakepulver og salt i en kopp eller liten form. NB: Den må være ildfast og romme minst 3,5 dl. Bland sammen til en jevn røre med en gaffel.
  • Grovhakk tre av sjokoladebitene og bland dem inn i kakerøra. Legg den siste biten på toppen som pynt.
  • Bak midt i ovnen på 200 grader i 25 - 30 min.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • peanøttsmør
  • 0
  • dl
  • hvetemel
  • 0
  • ss
  • lønnesirup
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • klype
  • salt