GoVegan

Kikertomelett med sjampinjong, vårløk og Go'Vegan Klemme

Eggfri omelett er kjapt og enkelt å lage og smaker deilig til frokost eller lunsj.

Slik gjør du:

  • Visp sammen vann, kikertmel, næringsgjær, bakepulver og salt til en jevn røre.
  • Kutt sjampinjongen i skiver og hakk vårløken. Bland det inn i kikertrøra.
  • Varm en liten stekepanne med halvparten av margarinen til middels varme. Tilsett halvparten av røra, sett på et lokk og stek til det har stivnet på toppen, ca 5 - 8 min.
  • Flipp omeletten over på en tallerken og lag en omelett til på samme måte med resten av ingrediensene.
  • Skvis over litt Klemme på hver av omelettene og brett dem i to. Server med brød og frisk salat.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • kaldt vann
  • 0
  • g
  • kikertmel
  • 0
  • ss
  • næringsgjær (kan sløyfes)
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • små
  • sjampinjong
  • 0
  • vårløk
  • 0
  • ss
  • plantemargarin