GoVegan

Jule-pytt i panne med Go'Vegan Julepølser

Pølse og pottit til overs fra julemiddagen? Da er veien kort til en digg julelunsj! Og så kan du i grunn bruke hva du har til overs av diverse grønnsaker. Alt er lov i pytt-i-panne!

Slik gjør du:

  • Kutt julepølser og grønnsaker i bitestore biter.
  • Varm opp margarinen i en stor stekepanne og stek pølser og grønnsaker til det er gyllent, 10-15 min.
  • Smak til med litt urtesalt og pepper. Bland inn persillen.
  • Pynt med et dryss tyttebær ved servering.

Tips: Lefser påsmurt plantemargarin smaker godt ved siden av.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • ss
  • plantemargarin
  • 0
  • kokte poteter
  • 0
  • løk
  • 0
  • rød paprika
  • 0
  • kokte rosenkål
  • 0
  • sjampinjong
  • 0
  • vårløk
  • litt urtesalt og pepper, smak til
  • 0
  • neve
  • hakket frisk bladpersille
  • 0
  • neve
  • frosne tyttebær

Relaterte produkter