
Jule-pytt i panne med Go'Vegan Julepølser
Pølse og pottit til overs fra julemiddagen? Da er veien kort til en digg julelunsj! Og så kan du i grunn bruke hva du har til overs av diverse grønnsaker. Alt er lov i pytt-i-panne!
Slik gjør du:
- Kutt julepølser og grønnsaker i bitestore biter.
 - Varm opp margarinen i en stor stekepanne og stek pølser og grønnsaker til det er gyllent, 10-15 min.
 - Smak til med litt urtesalt og pepper. Bland inn persillen.
 - Pynt med et dryss tyttebær ved servering.
 
Tips: Lefser påsmurt plantemargarin smaker godt ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
 
Dette trenger du:
- 0
 - ss
 - plantemargarin
 
- 0
 - kokte poteter
 
- 0
 - løk
 
- 0
 - rød paprika
 
- 0
 - kokte rosenkål
 
- 0
 - sjampinjong
 
- 0
 - vårløk
 
- litt urtesalt og pepper, smak til
 
- 0
 - neve
 - hakket frisk bladpersille
 
- 0
 - neve
 - frosne tyttebær
 
