GoVegan

Gyros-bowl med bulgur, grønnsaker og tzatziki

Go'Vegan Gyros i godt selskap med bulgur, et knippe grønnsaker og selvsagt vår supergode Go'Vegan Tzatziki på topp. Her er det mye smak og næring i én bolle!

Bulgur:

  • Ha bulgur, vann og buljong i en kjele. Kok på lav varme under lokk i ca 30 - 40 min, eller til bulgurkornene er helt myke og vannet har kokt inn (sjekk kokeanvisning på pakken, koketid kan variere).
  • Bland inn olivenolje og finhakket persille i den ferdigkokte bulguren. Smak til om det trengs litt salt.

Gyros og grønnsaker:

  • Varm opp Go'Vegan gyros i en kjele eller panne.
  • Kutt tomat, agurk og løk.
  • Anrett gyros, bulgur og grønnsaker med Go'Vegan Tzatziki på toppen og server med focaccia eller annet godt brød ved siden av.

Tips: Bulgur kan ev. erstattes med ris, hirse eller couscous.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Bulgur:

  • 0
  • dl
  • grovkornet bulgur
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • grønnsaksbuljongterning
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • never
  • finhakket bladpersille
  • kanskje litt salt, smak til

Ellers trenger du:

  • 0
  • tomater
  • 0
  • slangeagurk
  • 0
  • rødløk
  • et par never
  • oliven
  • focaccia eller annet godt brød