GoVegan

Gryterett med Go'Vegan Vegandeig og ris

Hva med en smakfull og mettende gryterett til middag?

Slik gjør du:

  • Kok risen etter anvisning på pakningen. Hakk løken, hasselnøttene og persillen.
  • Varm opp litt olje i en gryte eller stor stekepanne til to tredjedels varme. Stek løk, nøtter og Go'Vegan Vegandeig til løken er myk og vegandeigen gjennomstekt.
  • Bland inn løkpulver, spisskummen, paprikapulver og chili. Tilsett hakkede tomater, vann, ferdigkokt ris og persille.
  • Småkok et par minutter (eller til alt er gjennomvarmt) og smak til med litt salt og pepper.

Tips: Hasselnøttene kan byttes ut med andre typer nøtter. Ev. bruk kjerner eller frø for en nøttefri rett. Krydderne kan erstattes av ferdig tacokrydder på pose, smak til!

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • tørr ris
  • 0
  • gul løk
  • 0
  • g
  • hasselnøtter (40 g = et par never)
  • 0
  • ss
  • løkpulver
  • 0
  • ss
  • malt spisskummen
  • 0
  • ss
  • paprikapulver
  • 0
  • krm
  • chilipulver
  • 0
  • g
  • hermetiserte hakkede tomater (800 g = 2 kartonger/8 dl)
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • g
  • bladpersille (20 g = 1 neve)
  • litt salt og pepper, smak til

Relaterte produkter