GoVegan

Grønnsakslasagne med Go'Vegan Vegandeig

Hjemmelaget grønnsakslasagne gjort enkelt!

Vegandeig-saus:

  • Hakk løken og riv gulroten på et grovt raspejern.
  • Stek løken i litt olje i en stor stekepanne til den er myk og blank. Tilsett Go'Vegan Vegandeig og stek videre til farsen er gyllenbrun.
  • Bland inn hakkede tomater, revet gulrot og timian og gi det hele et kjapt oppkok. Smak til med litt salt.

(Alternativ til)-Ostesaus:

  • Ha plantemelk og Go'Vegan Revet ostealternativ i en liten kjele og kok opp. Rør om til Revet har smeltet og smak til med litt urtesalt.

Montering og steking:

  • Kutt tomatene i tynne skiver og paprikaen i strimler.
  • Fordel Vegandeig-saus, Go'Vegan Revet, paprika og lasagneplater lagvis i en ildfast form. Avslutt med et lag Vegandeig-saus, de skivede tomatene og til slutt (alternativ til)-ostesausen.
  • Stek på 225 grader i 30 - 35 min.

Tips: Har du rester av andre grønnsaker som kunne hatt godt av å bli brukt opp? Putt dem i sausen eller mellom lagene i lasagnen!

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Vegandeig-saus:

  • 0
  • løk
  • 0
  • gulrot
  • 0
  • ml
  • hermetiserte hakkede tomater (400 ml = 1 boks/kartong)
  • 0
  • ss
  • finhakket frisk timian
  • litt salt, smak til

(Alternativ til)-Ostesaus:

  • 0
  • dl
  • plantemelk
  • litt urtesalt, smak til

Ellers trenger du:

  • 0
  • tomater
  • 0
  • grønn paprika
  • lasagneplater