GoVegan

Gratinert portobello med Go'Vegan Vegandeig

Superlekre portobellosopp blir enda lekrere når de gratineres i ovnen med deilig fyll. Her har vi brukt vårt alternativ til kjøttdeig og Revet smak av Mozzarella.

Slik gjør du:

  • Hakk løk og paprika smått. Finhakk persillen. Bland sammen krydderne (løkpulver, spisskummen og paprika) i en liten bolle.
  • Stek Vegandeig, løk og paprika i litt olje til løken er myk og lett gyllen. Tilsett krydderne mot slutten av steketiden.
  • Ta stekepanna av plata og bland inn soyasaus, Revet smak av Mozzarella og persille. Smak til med litt pepper.
  • Knekk av stilken på portobellosoppene og fyll dem med fyllet. Sett dem i hver sin ildfaste form eller på et stekebrett kledt med bakepapir.
  • Gratiner skjønnhetene på 200 grader i ca 20 min.
  • Drissle med litt olivenolje og strø over litt flaket havsalt og finhakket persille ved servering.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • store
  • portobellosopp
  • 0
  • gul løk
  • 0
  • rød paprika
  • 0
  • never
  • frisk bladpersille + litt ekstra til pynt
  • 0
  • ts
  • løkpulver
  • 0
  • ts
  • malt spisskummen
  • 0
  • ts
  • paprikapulver
  • 0
  • ss
  • soyasaus
  • litt pepper, smak til
  • litt olivenolje
  • litt flaket havsalt