![](https://images.prismic.io/govegan-no/854fd89f-5170-47f3-8b8f-046360a73683_sjokoladefudge+b.png?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/govegan-no/99bc6c7f-9445-493c-8f43-baa853794eab_sjokoladefudge+sq.png?auto=compress,format&w=800)
Go'Vegan sjokoladefudge
Myk og søt hjemmelaget fudge som smelter på tungen. Den er superenkel å lage, og du trenger kun 4 ingredienser! (Oppskriften gir ca 30 biter).
Slik gjør du:
- Finn fram en liten form (ca 15x15 cm er passe) og dekk den med plastfolie.
- Mål opp ingrediensene.
- Smelt margarinen på svak varme i en kjele. Når det har smeltet, visp inn nøttesmør til det er oppløst. Knekk sjokoladen oppi og visp til det er helt jevnt.
- Ha blandingen over i en bakebolle, tilsett litt og litt melis og bland/kna til deigen er helt jevn.
- Trykk fudgemassen godt ned i formen og sett til avkjøling i kjøleskap. Kutt i biter før servering.
Oppbevares i kjøleskap.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner