GoVegan

Go'Vegan sjokoladefudge

Myk og søt hjemmelaget fudge som smelter på tungen. Den er superenkel å lage, og du trenger kun 4 ingredienser! (Oppskriften gir ca 30 biter).

Slik gjør du:

  • Finn fram en liten form (ca 15x15 cm er passe) og dekk den med plastfolie.
  • Mål opp ingrediensene.
  • Smelt margarinen på svak varme i en kjele. Når det har smeltet, visp inn nøttesmør til det er oppløst. Knekk sjokoladen oppi og visp til det er helt jevnt.
  • Ha blandingen over i en bakebolle, tilsett litt og litt melis og bland/kna til deigen er helt jevn.
  • Trykk fudgemassen godt ned i formen og sett til avkjøling i kjøleskap. Kutt i biter før servering.

Oppbevares i kjøleskap.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • plantemargarin
  • 0
  • g
  • nøttesmør
  • 0
  • g
  • melis