GoVegan

Go'Vegan sjokolade-croissanter med havsalt

Verdens enkleste sjokoladecroissanter lager du lett som bare det med ferdig butterdeig. Advarsel: Farlig gode!

Slik gjør du:

  • Ta ut butterdeigsplatene av fryseren og tin dem (det tar ca 15 min). Tips: legg dem i en plastpose slik at de ikke blir tørre.
  • Kutt hver butterdeigsplate i to på midten, slik at du får to firkanter.
  • Legg to Go'Vegan sjokoladeruter diagonalt på hver plate og dryss over en klype havsalt.
  • Brett butterdeigen over sjokoladen til en trekant. Bruk en gaffel og trykk ned langs kantene for å lage mønster og "forsegle". Legg dem på en bakepapirkledt stekeplate
  • Stek på 225 grader midt i ovnen i 10-12 min, til de er gylne og sprø.

PS: La croissantene avkjøle seg litt på kjøkkenbenken før du smaker.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • frosne veganske butterdeigsplater
  • flaket havsalt