GoVegan

Go'Vegan Burger med søtpotetfries

Prøv vår ertebaserte planteburger - servert på klassisk vis i burgerbrød med smeltet vegansk cheddar, aioli og deilige søtpotetfries ved siden av!

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Skrell søtpoteten, kutt i strimler og spre dem ut over stekebrettet. Dæsj over litt olivenolje, litt salt og bland godt. Stek midt i ovnen på 225 grader i ca 30 min, eller til de er gylne og gjennomstekte.
  • Stek Go'Vegan Burgere i litt olje. Når den ene siden har blitt gyllenbrun, snu burgerne og legg på skivet Cheddar på toppen. Legg et lokk over panna og stek videre noen minutter, til smak av Cheddar er smeltet. PS: Burgerne passer også perfekt på grillen!

Server burgerne i burgerbrød med aioli, salat, skivet rødløk og søtpotetfries på siden.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Søtpotetfries:

  • 0
  • stor
  • søtpotet
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • litt flaket havsalt

Ellers trenger du:

  • 0
  • stk.
  • burgerbrød
  • grønn salat
  • rødløk