GoVegan

Dobbelbakte poteter med ostealternativ, grønn paprika og ristede gresskarkjerner

Dobbel bakt er dobbelt godt! Disse er supersnadder tilbehør til burgere med mer, eller som et lite måltid i seg selv.

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 225 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Vask og skrubb potetene og del dem i to på langs. Legg dem med snittsiden ned på bakepapiret og bak dem midt i ovnen i 45 min på 225 grader. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en spiss kniv gjennom. De skal være helt møre.
  • Mens potetene baker, hakk paprikaen smått, hakk gressløken og rist gresskarkjernene i en tørr, varm panne til de er gylne og popper i panna.
  • Når potetene er ferdig bakt, grav ut potetkjøttet med en skje og ha det i en bolle. Tips: Snitt langs kanten med en skarp kniv først.
  • Mos potetkjøttet grovt med en gaffel og bland inn Klemme, paprika, gressløk, Revet smak av Mozzarella og gresskarkjerner. Smak til med litt salt.
  • Ha blandingen tilbake i de tomme potetskallene og bak videre på 225 grader i 10 min.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • bakepoteter
  • 0
  • grønn paprika
  • 0
  • ss
  • hakket frisk gressløk
  • 0
  • ss
  • gresskarkjerner
  • litt salt, smak til