GoVegan

Chili sin carne

En varmende gryterett med Go'Vegan Vegandeig, sorte bønner og grønn paprika. Server med ris og sprø tortillachips!

Slik gjør du:

  • Hakk løken smått, finhakk hvitløken og chilien, sil av laken og skyll bønnene, kutt paprikaen i biter.
  • Varm olivenoljen i en stor gryte eller panne til litt over middels varme. Stek Vegandeig, løk, chili og hvitløk til det er mykt og gyllent.
  • Tilsett resten av ingrediensene (sorte bønner, tomater, vann, paprika og spisskummen) og småkok under lokk i ca 15 minutter. Smak til med salt, og kanskje du ønsker mer chili.

Pynt med frisk koriander og server med ris og tortillachips.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • gul løk
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • ts
  • finhakket rød chili
  • 0
  • g
  • ferdigkokte sorte bønner (175 g = 1 kartong)
  • 0
  • grønn paprika
  • 0
  • ss
  • olivenolje
  • 0
  • ml
  • hermetiske hakkede tomater (400 ml = 1 boks/kartong)
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ss
  • malt spisskummen
  • litt salt, smak til
  • 0
  • neve
  • finhakket frisk koriander

Forslag til tilbehør:

  • ris
  • tortillachips

Relaterte produkter