GoVegan

Bratwurst med grov potetmos og ruccolapesto

Pølsemiddag med mye smak i hver bit! PS: For ekstra god potetmos, har vi tilsatt en neve av vår Go'Vegan revet ost(ealternativ).

Potetmos:

  • Kutt potetene i biter og kok dem møre i usaltet vann. Tips: Behold skrellet på for en grovere mos.
  • Hell av kokevannet, sett kjelen tilbake på plata og la potetene dampe fra seg mest mulig væske.
  • Mos potetene kjapt med en ballongvisp eller potetmoser. Bland inn plantemargarin og spe med havredrikk til ønsket konsistens. Smak til med litt salt og pepper.
  • Hakk vårløken og bland den inn i potetmosen sammen med Go'Vegan Revet.

Ruccolapesto:

  • Ha nøttene i en food processor og kjør til det er småsmulet.
  • Tilsett ruccola og kjør videre mens du sper med olivenolje til ønsket konsistens.
  • Smak til med litt salt.

Stek eller grill pølsene. Vi serverte med salat, grillede maiskolber og focaccia ved siden av. Nam nam!

Tips: Nøttene i pestoen kan erstattes av pinjekjerner eller solsikkekjerner.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Potetmos:

  • 0
  • g
  • poteter
  • litt salt og nykvernet sort pepper
  • 0
  • vårløk

Ruccolapesto:

  • 0
  • dl
  • mandler eller cashewnøtter
  • 0
  • g
  • ruccola
  • en dæsj
  • olivenolje
  • litt salt, smak til

Ellers trenger du: