GoVegan

Asian style Nuggets med nudler og grønnsaker

Sprø plantenuggets med nudler, grønnsaker og herlig saus. Det er middagen sin det!

Slik gjør du:

  • Skrell og kutt gulrøttene i tynne staver, paprika og løk i strimler. Stek på litt over middels varme i en dæsj olje, til det er mykt og har fått litt farge.
  • Imens kan du koke nudlene etter anvisning på pakken og hakke vårløken.
  • Visp sammen sausen i en egen bolle. PS: Smak til med chili, slik at du får en passe spicy saus etter din smak.
  • Stek Go'Vegan Nuggets til de er gylne og sprø på begge sider. Kutt dem i mindre biter.
  • Vend de kokte nudlene og sausen inn i grønnsakene i panna. Tilsett vårløken og stek det hele et par minutter.

Server nudel- og grønnsaksblandingen med nuggets på toppen. Pynt gjerne med litt ekstra vårløk.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Grønnsaker, nudler og nuggets:

  • 0
  • gulrøtter
  • 0
  • paprika
  • 0
  • gul løk
  • 0
  • g
  • tørre risnudler eller annen type nudler
  • 0
  • vårløk

Saus:

  • 0
  • ss
  • vann
  • 0
  • ss
  • hoisinsaus
  • 0
  • krm
  • chilipulver, smak til
  • litt salt, smak til

Relaterte produkter