

Asian style Nuggets med nudler og grønnsaker
Sprø plantenuggets med nudler, grønnsaker og herlig saus. Det er middagen sin det!
Slik gjør du:
- Skrell og kutt gulrøttene i tynne staver, paprika og løk i strimler. Stek på litt over middels varme i en dæsj olje, til det er mykt og har fått litt farge.
- Imens kan du koke nudlene etter anvisning på pakken og hakke vårløken.
- Visp sammen sausen i en egen bolle. PS: Smak til med chili, slik at du får en passe spicy saus etter din smak.
- Stek Go'Vegan Nuggets til de er gylne og sprø på begge sider. Kutt dem i mindre biter.
- Vend de kokte nudlene og sausen inn i grønnsakene i panna. Tilsett vårløken og stek det hele et par minutter.
Server nudel- og grønnsaksblandingen med nuggets på toppen. Pynt gjerne med litt ekstra vårløk.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Grønnsaker, nudler og nuggets:
- 0
- gulrøtter
- 0
- paprika
- 0
- gul løk
- 0
- g
- tørre risnudler eller annen type nudler
- 0
- pk.
- Go'Vegan Nuggets
- 0
- vårløk
Saus:
- 0
- ss
- vann
- 0
- ss
- hoisinsaus
- 0
- krm
- chilipulver, smak til
- litt salt, smak til