![](https://images.prismic.io/govegan-no/27097f75-39b9-4e3f-a4b2-c219f7c74d7c_ostepannekaker-b.png?auto=compress,format&w=1500)
![](https://images.prismic.io/govegan-no/b6978b9d-74c0-4fa4-916c-3a46a53ed65b_ostepannekaker-sq.png?auto=compress,format&w=800)
Amerikanske pannekaker med spinat og Go'Vegan Revet
Farlig gode 💚stepannekaker som fort kan bli en frokostfavoritt! Med Go’Vegan Revet i røra blir de ekstra gode og saftige.
Slik gjør du:
- Visp sammen alle ingrediensene til røra i en bolle. Ønsker du tynnere pannekaker, kan du tilsette litt mer plantemelk.
- Stek i litt olje til de er gylne og fine på begge sider. PS: Høy varme på panna gir mer fluffy pannekaker.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- dl
- plantemelk
- 0
- g
- Go'Vegan Revet
- 0
- g
- frossen spinat
- 0
- g
- kruskakli
- 0
- ss
- olje
- 0
- ss
- sukker
- 0
- ts
- bakepulver
- 0
- ts
- salt
- 0
- g
- hvetemel