GoVegan

Amerikanske pannekaker med spinat og Go'Vegan Revet

Farlig gode 💚stepannekaker som fort kan bli en frokostfavoritt! Med Go’Vegan Revet i røra blir de ekstra gode og saftige.

Slik gjør du:

  • Visp sammen alle ingrediensene til røra i en bolle. Ønsker du tynnere pannekaker, kan du tilsette litt mer plantemelk.
  • Stek i litt olje til de er gylne og fine på begge sider. PS: Høy varme på panna gir mer fluffy pannekaker.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • plantemelk
  • 0
  • g
  • frossen spinat
  • 0
  • g
  • kruskakli
  • 0
  • ss
  • olje
  • 0
  • ss
  • sukker
  • 0
  • ts
  • bakepulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • g
  • hvetemel