GoVegan

God Jul med Go'Vegan

Sulten på en grønnere jul?

Vi har laget fiks ferdige Vegisterkaker og Julepølser slik at det blir superenkelt for deg å lage en digg kjøttfri julemiddag!

Dette er 100 % plantebaserte alternativer til julens medisterkaker og julepølse, med den helt riktige julesmaken. For deg som ønsker å spise litt grønnere i julen, veggis eller ei - vi garanterer skikkelig nice julestemning! 🎄🎄🎄

Siden i fjor har vi gjort noen endringer og forbedret resepten: Julepølsene er nå enda saftigere, og vegisterkakene har fått enda mer julesmak og mer blomkål.

🎅🏻 Go'Vegan Vegisterkaker - Basert på blomkål, ris, åkerbønner og erter. Laget etter den originale oppskriften i samarbeid med Jane H. Johansen fra veganmisjonen.com.

🎅🏻 Go'Vegan Julepølser - Laget av pølseekspertene i Leiv Vidar på Hønefoss. Basert på erteprotein og krydret med klassiske julekrydder - samt en dose kjærlighet.

Her finner du dem:

Tilgjengelig hos Rema 1000, Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris, Joker, Coop Mega, Coop Extra og Coop Obs over hele landet.

Sjekk kartsiden vår for å se hvilke butikker i nærheten av deg som har tatt dem inn. PS: Dersom din nærbutikk ikke har dem i hyllene ennå, kan du spørre butikksjefen om de kan bestille for deg.

Go'Jul!