GoVegan

Emballasje

Vi i Go’Vegan etterstreber alltid å bruke så bærekraftig emballasje som mulig. Dessverre er det slik at plast ikke er helt til å unngå for at ferske varer skal ha god nok holdbarhet og matsikkerhet gjennom hele verdikjeden. Fra produksjon og pakking til vårt lager, videre til grossist, detaljist og til slutt hjem til kjøleskap over hele vårt langstrakte land. Men vi gjør uansett noen grep for å begrense bruken av plast.

Hva vi gjør for å begrense plastbruken

Vi dropper for eksempel mellomlegg på skivet ost. Klemmeposen på Go’Vegan Klemme består av 30% papir og har 50% mindre emballasje enn tilsvarende produkt i aluminiumstube. Vi bruker også gjenbruksstickers som butikkmateriell.

Da vi våren 2021 relanserte burgere og vegandeig, slo vi på stortromma og benyttet oss av 100 % resirkulert og 100 % resirkulerbar plast i trauene som produktene ligger i. Dette sees på som neste generasjon innen plastemballasje og er samme løsning som både britiske Tesco og svenske Ica bruker på mange av sine ferske produkter. Det koster en del mer enn standard saker, men det mener vi det er verdt!

Vi lover å fortsette å pushe på i denne retningen for alle våre produkter - fordi framtida er grønn! 💚