GoVegan

Cocoa Horizons

I februar 2021 lanserte vi med brask og bram vårt første godisprodukt: Go'Vegan Lys Sjokolade. Det fine designet ble stemt frem av trofaste følgere på Instagram og Facebook, og sjokkisen fikk masse oppmerksomhet allerede før den var lansert. Endelig fikk vi en vegansk storplate sjokolade i butikken, og det med den helt rette "melkesjokolade"-feelingen. Bare hos Meny Skøyen solgte de over 200 sjokoladeplater de tre første dagene med salg! 😊

I utviklingsprosessen av Go'Vegan Lys Sjokolade var det viktig for oss at kakaoen i produktet kom fra bærekraftige kilder hvor både miljø og arbeidsforhold er skikkelig ivaretatt.

Vi bestemte oss derfor for å samarbeide med Cocoa Horizons, som jobber med å forbedre livet til kakaobønder og deres lokalsamfunn. Programmet fremmer bærekraft, forbedret produktivitet og en samfunnsutvikling som beskytter naturen og barna i de aktuelle områdene.

Kakaoen i Go'Vegan Lys Sjokolade er fremstilt i samarbeid med Cocoa Horizons og kommer fra Vest-Afrika, for det meste fra Elfenbenskysten. 70% av verdens kakao kommer fra Vest-Afrika, og produsenter blander opprinnelser for å sikre den samme smaken hvert eneste år. Vær, vind og jordsmonn påvirker smaken, så dersom man blander, vil man kunne komme frem til lik smak hver gang.

Les mer om Cocoa Horizons viktige arbeid her.

Go'Vegan Lys Sjokolade