GoVegan

Vegansk kyllingfajitas

Prøv vår plantebaserte versjon av klassisk fajita - laget med Go'Vegan kyllingalternativ og hjemmelaget fajitaskrydder. Skikkelig snadder!

Slik gjør du:

  • Bland sammen ingrediensene til krydderblandingen. Rensk og kutt paprika og rødløk i strimler. Kutt sukkerertene i biter på skrå. Kutt avokadoen i biter og smak til med frisk limesaft.
  • Varm opp litt olje i en stekepanne og stek Go'Vegan Kyllingalternativ til den er gyllen. Dryss over krydderblandingen pluss en liten ekstra dæsj med olje og fres kjapt.
  • Tilsett paprika og rødløk i panna og kosestek noen minutter på 2/3 varme til grønnsakene er såvidt møre. Bland inn sukkerertene til slutt.

Anrett blandingen på tortillalefser sammen med grønn salat og avokadobiter. Pynt med et dryss friske urter.

Tips: Har du ikke alle krydderne tilgjengelig, er det lov å jukse med ferdig fajitaskrydder fra butikken.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Fajitas-krydderblanding:

  • 0
  • ts
  • paprikapulver
  • 0
  • ts
  • malt spisskummen
  • 0
  • ts
  • røkt paprikapulver
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • ts
  • sukker
  • 0
  • krm
  • chilipulver

Ellers trenger du:

  • 0
  • rød paprika
  • 0
  • liten
  • rødløk
  • 0
  • små tortillalefser
  • grønn salat
  • 0
  • avokado
  • 0
  • lime
  • 0
  • never
  • sukkererter
  • frisk koriander eller persille