GoVegan

Vegansk betasuppe

Norsk tradisjonsmat gjort enkelt med Go'Vegan. Våre Pizza Balls er basert på erter og åkerbønner, og de funker knall i grønnsakssuppa som små kjøttfrie boller. La dem koke med de siste ti minuttene, og middagen er klar!

Slik gjør du:

  • Skrell/rensk og kutt grønnsakene i biter.
  • Ha alle grønnsakene i en kjele sammen med vann og buljongterninger.
  • Småkok under lokk i 20 minutter. Tilsett Pizza Balls og kok videre i 10 minutter.
  • Bland inn hakket frisk persille ved servering.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • poteter
  • 0
  • gulrøtter
  • 0
  • persillerot
  • 0
  • bit
  • sellerirot (bruk omtrent samme mengde som persillerot)
  • 0
  • purre
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • grønnsaksbuljongterninger
  • 0
  • neve
  • frisk bladpersille