

Vegansk betasuppe
Norsk tradisjonsmat gjort enkelt med Go'Vegan. Våre Pizza Balls er basert på erter og åkerbønner, og de funker knall i grønnsakssuppa som små kjøttfrie boller. La dem koke med de siste ti minuttene, og middagen er klar!
Slik gjør du:
- Skrell/rensk og kutt grønnsakene i biter.
- Ha alle grønnsakene i en kjele sammen med vann og buljongterninger.
- Småkok under lokk i 20 minutter. Tilsett Pizza Balls og kok videre i 10 minutter.
- Bland inn hakket frisk persille ved servering.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- poteter
- 0
- gulrøtter
- 0
- persillerot
- 0
- bit
- sellerirot (bruk omtrent samme mengde som persillerot)
- 0
- purre
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterninger
- 0
- pk.
- Go'Vegan Pizza Balls
- 0
- neve
- frisk bladpersille