GoVegan

Tex-mex quesadilla med Go'Vegan Minced, mais og Mozzarella

Prøv en skikkelig snadder quesadilla fylt med vårt alternativ til kjøttdeig og vegansk ost. Denne kommer du til å lage flere ganger!

Slik gjør du:

  • Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar et stekebrett med bakepapir.
  • Stek Minced og maisen i litt olje på høy varme i en stor stekepanne, til deigen er gjennomstekt og maiskornene gylne.
  • Skru ned varmen og tilsett vann, tomatpuré og tacokrydder. Bland godt og stek et minutts tid, til vannet har kokt inn. PS: Blir det tørt i panna, tilsett litt mer vann.
  • Finn fram en tortillalefse og legg den på stekebrettet med bakepapir. Strø på et lag revet Mozzarella, fordel en tredjedel av Minced-blandingen over, strø over mer ost og avslutt med en tortillalefse på toppen. Gjenta med resten av lefsene.
  • Stek quesadillaene på 200 grader midt i ovnen i 8 - 10 min.

Del hver quesadilla i biter og kos deg! PS: Grønn salat og guacamole er deilig tilbehør.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • dl
  • mais (2 dl = ca 140 g)
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ss
  • tomatpuré (8 ss = ca 140 g / 1 liten boks)
  • 0
  • ss
  • tacokrydder
  • 0
  • store
  • tortillalefser