GoVegan

Sloppy Go'Vegan chick*n sliders

Plantebaserte "kylling"-sloppies servert i myke burgerbrød. Nam nam! Og et lite triks: Med revet gulrot i sausen får du ekstra deilig krønsj og sødme.

Slik gjør du:

  • Kutt løken i tynne strimler og finhakk hvitløken.
  • Varm oljen i en liten kjele til middels varme og stek løken til den er myk og blank, ca 5 min. Tilsett hvitløken og stek videre et minutts tid.
  • Skru ned plata til lavest varme og bland inn vann, tomatpuré, soyasaus, eddik, sukker, oregano og peppermiks. Smak til med chili, kanskje du ønsker det mer eller mindre spicy.
  • Skrell og rasp gulrot på grovt raspejern. Kutt Go'Vegan Kyllingalternativ i tynne strimler. Tilsett dette i sausen og la det hele småkoke med lokk i ca 10 min.
  • Server Sloppy Chick'n på burgerbrød med grønn salat.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • gul løk
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • ss
  • olje
  • 0
  • dl
  • vann
  • 0
  • ss
  • tomatpuré
  • 0
  • ss
  • soyasaus (ev. smak til med litt salt)
  • 0
  • ts
  • eplecidereddik
  • 0
  • ts
  • sukker
  • 0
  • ts
  • tørket oregano
  • 0
  • krm
  • peppermiks (ev. litt sort pepper)
  • 0
  • krm
  • chilipulver, smak til
  • 0
  • gulrot
  • 0
  • sliders-brød (små burgerbrød)
  • grønn salat