

Pizza Balls Pasta med oliven og tomat
Enkel og mettende middag med masse smak!
Slik gjør du:
- Hakk løken og hvitløken. Kutt tomater og oliven i tynne skiver.
- Varm opp en god klunk olivenolje i en stor stekepanne. Stek løken og hvitløken på middels varme til løken er myk og har fått litt farge.
- Tilsett tomat, oliven og Pizza Balls og stek videre på middels varme til du har en "sausete" og deilig blanding.
- Imens kan du koke pastaen.
- Når pastaen er ferdigkokt, tilsett litt av pastavannet i panna for enda mer sausete godhet. Krydre med litt salt og pepper og bland inn hakket basilikum.
- Server med nykokt pasta og nyt!
Tips: Brytebrød eller focaccia smaker godt ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- rødløk
- 0
- hvitløksfedd
- 0
- neve
- minitomater
- 0
- neve
- oliven uten stein
- 0
- pk.
- Go'Vegan Pizza Balls
- 0
- neve
- frisk basilikum
- pasta
- 0
- dl
- av kokevannet fra pastaen