GoVegan

Pizza Balls Pasta med oliven og tomat

Enkel og mettende plantebasert middag med masse smak!

Slik gjør du:

  • Hakk løken og hvitløken. Kutt tomater og oliven i tynne skiver.
  • Varm opp en god klunk olivenolje i en stor stekepanne. Stek løken og hvitløken på middels varme til løken er myk og har fått litt farge.
  • Tilsett tomat, oliven og Pizza Balls og stek videre på middels varme til du har en "sausete" og deilig blanding.
  • Imens kan du koke pastaen.
  • Når pastaen er ferdigkokt, tilsett litt av pastavannet i panna for enda mer sausete godhet. Krydre med litt salt og pepper og bland inn hakket basilikum.
  • Server med nykokt pasta og nyt!

Tips: Brytebrød eller focaccia smaker godt ved siden av.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • rødløk
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • neve
  • minitomater
  • 0
  • neve
  • oliven uten stein
  • 0
  • neve
  • frisk basilikum
  • pasta
  • 0
  • dl
  • av kokevannet fra pastaen