GoVegan

Pasta med himmelsk ostesaus og Go'Vegan Kyllingalternativ

Rask å lage, få ingredienser og nydelig på smak. PS: Farlig god saus - det er lov å slikke bollen!

Slik gjør du:

  • Sett pastaen til koking (koketid etter anvisning på pakningen). Finhakk hvitløken.
  • Varm opp litt olivenolje i en stekepanne og stek Go'Vegan Kyllingalternativ til den er gyllen og sprø. Sett til side. Om ønsket kan du kutte de største bitene i mindre.
  • Ta stekepanna av varmen og skru ned plata til 1/4 varme. Smelt margarinen, tilsett hvitløken og la den surre et minutts tid. NB: Lav varme, den skal ikke bli brent.
  • Ha panna tilbake på plata og tilsett matfløten. Smak til med salt og røkt paprikapulver, bland inn revet mozzarella og rør om til osten er ganske smeltet.
  • Bland den kokte pastaen inn i sausen. Ta med litt av kokevannet fra pastaen også.
  • Fordel pastaen i to porsjonsboller og legg bitene av Go'Vegan Kyllingalternativ på toppen. Pynt med et dryss hakkede urter.

Tips: Om du ønsker en mer spicy touch, smak til med litt chili eller cayenne.

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Dette trenger du:

  • 0
  • g
  • tørr penne eller annen type pasta
  • litt olivenolje
  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • dl
  • vegansk matfløte
  • 0
  • ts
  • salt
  • 0
  • ts
  • røkt paprikapulver
  • friske urter, til pynt