

Gulrotsuppe med Go'Vegan Pepperoni
Myk og mild gulrotsuppe matcher perfekt med småspicy Pepperoni! En varmende, lett middag som er rask og enkel å lage.
Slik gjør du:
- Skrell gulrot og potet og kutt i mindre biter.
- Ha grønnsakene i en kjele sammen med vann og grønnsaksbuljong. Småkok under lokk i 20-30 min, eller til de er helt møre.
- Mos til en helt jevn suppe med stavmikser. Eventuelt kan du bruke en blender.
- Kutt Pepperoni i tynne strimler.
Server rykende varm gulrotsuppe med pepperonistrimler på toppen. Nybakte scones eller annet brød smaker godt ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- g
- gulrot
- 0
- g
- potet
- 0
- dl
- vann
- 0
- grønnsaksbuljongterning