

Go'Vegan Pizza Balls pizza
Fredagspizza, lørdagspizza eller hverdagspizza - hjemmelaget pizza er alltid en hit! Denne er toppet med våre kjøttfrie Pizza Balls og Revet smak av Mozzarella.
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 225 grader og rull ut pizzabunnen på et stekebrett.
- Hakk løken smått.
- Bre pizzasausen ut over bunnen, strø over litt oregano, Revet smak av Mozzarella, løken og til slutt Pizza Balls. Drissle over noen dråper olivenolje.
- Stek pizzaen på 225 grader i ca 15 min.
- Pynt med friske basilikumblader og server med basilikumpesto som toppingalternativ ved siden av.
Vi brukte for anledningen ferdiglaget pizzabunn fra butikken. Vil du bake selv, finner du oppskrift på hjemmelaget pizzabunn her.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Dette trenger du:
- 0
- ferdig pizzabunn
- 0
- g
- tomatsaus
- litt tørket oregano eller pizzakrydder
- 0
- gul løk
- 0
- pk.
- Go'Vegan Pizza Balls
- extra virgin olivenolje
- frisk basilikum, til pynt
- vegansk basilikumpesto, ved servering