

Chili con Plantas med tortillachips, guacamole og ris
Plantebasert chili på 1-2-3! Med hjemmelaget guacamole blir det komplett nice.
Guacamole:
- Mos avokadokjøttet med en gaffel.
- Finhakk tomat, rødløk og chili og bland det sammen med avokadoen.
- Smak til med limesaft, salt og pepper.
Chili og annet tilbehør:
- Sett risen til koking etter anvisning på pakken.
- Kok opp vann i en romslig kjele og legg oppi pakken med Go'Vegan Chili con Plantas. La den trekke i 10 min.
Server Chili con Plantas med ris, grønn salat, tortillachips og guacamole ved siden av.
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner
Guacamole:
- 0
- stor avokado
- 0
- liten tomat
- 0
- ss
- finhakket rødløk
- 0
- ts
- finhakket rød chili
- litt frisk limesaft
- litt salt og pepper