

Bakt potet med Pizza Balls og hvitløksmør
Go'Vegan Pizza Balls passer til mer enn bare pizza! Prøv dem for eksempel i ovnsbakt potet med hjemmelaget hvitløksmør og sprø maiskorn. Ordentlig kosemat!
Poteter og topping:
- Sett først stekeovnen på 250 grader.
- Skrubb potetene og pakk dem inn i aluminiumsfolie.
- Sett potetene på en rist midt i ovnen og ovnsbak til de er helt møre. Det tar ca 1 - 1,5 time, avhengig av hvor store potetene er. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en spiss kniv gjennom dem. De skal være myke tvers igjennom.
- Kutt Pizza Balls i mindre biter og stek dem gylne og sprø i bittelitt olje.
Hvitløksmør:
- Finhakk hvitløken og hakk persillen.
- Bland sammen margarin, hvitløk, persille og salt.
Kutt et snitt i de bakte potetene og stæsj på med hvitløksmør, mais og pizza balls. Litt ekstra persille på toppen og nam nam!
(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)
- 0 porsjoner