GoVegan

Bakt potet med Pizza Balls og hvitløksmør

Go'Vegan Pizza Balls passer til mer enn bare pizza! Prøv dem for eksempel i ovnsbakt potet med hjemmelaget hvitløksmør og sprø maiskorn. Ordentlig kosemat!

Poteter og topping:

  • Sett først stekeovnen på 250 grader.
  • Skrubb potetene og pakk dem inn i aluminiumsfolie.
  • Sett potetene på en rist midt i ovnen og ovnsbak til de er helt møre. Det tar ca 1 - 1,5 time, avhengig av hvor store potetene er. Sjekk om de er ferdige ved å stikke en spiss kniv gjennom dem. De skal være myke tvers igjennom.
  • Kutt Pizza Balls i mindre biter og stek dem gylne og sprø i bittelitt olje.

Hvitløksmør:

  • Finhakk hvitløken og hakk persillen.
  • Bland sammen margarin, hvitløk, persille og salt.

Kutt et snitt i de bakte potetene og stæsj på med hvitløksmør, mais og pizza balls. Litt ekstra persille på toppen og nam nam!

(Oppskrift og foto: Jane H. Johansen / veganmisjonen.com)

  • 0 porsjoner

Poteter og topping:

  • 0
  • store bakepoteter
  • 0
  • ss
  • maiskorn

Hvitløksmør:

  • 0
  • hvitløksfedd
  • 0
  • neve
  • frisk persille
  • 0
  • krm
  • salt