GoVegan

Nyheter våren 2021

Go'Vegan Lys Sjokolade

Denne vet vi det er mange som har gledet seg til! Norges første veganske storplate sjokolade med den helt rette "melke"sjokolade-smaken. Det fine designet ble stemt fram av våre venner på Facebook og Instagram, og se så fint det ble! 😍 Tilgjengelig hos Rema 1000, Meny, Spar, Bunnpris og Joker.

Les mer om sjokoladen her

Go'Vegan Spreadable

Myk og smørbar plantemargarin med 60 % fettinnhold. Like bra på skiva som til baking eller steking! Tilgjengelig hos Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris og Joker.

Les mer om margarinen her

Go'Vegan Minced

Vegandeigen har skiftet navn til Minced og relanseres i ny og forbedret versjon - med bedre smak, konsistens og innhold! Minced kommer nå også i innpakning laget av 100% resirkulert og resirkulerbart materiale. Tilgjengelig hos Rema 1000 (kun på Østlandet foreløpig) og ellers hos Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris og Joker over hele landet.

Les mer om Minced her

Go'Vegan Burger

Nå i ny og forbedret versjon! Den nye burgeren er enda saftigere enn før, har superbra konsistens, lavere saltinnhold og ikke minst - den har fått et herlig innslag av barbeque-smak. Kommer nå også i innpakning laget av 100% resirkulert og resirkulerbart materiale. Tilgjengelig hos Rema 1000 (kun på Østlandet foreløpig) og ellers hos Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris og Joker over hele landet.

Les mer om burgeren her

Go'Vegan Nuggets

"Nesten vanskelig å tro de er laget helt uten kjøtt!" Vi lanserer supergode Nuggets som er herlig sprø på utsiden, saftige og "kjøttfulle" inni. Tilgjengelig hos Rema 1000, Meny, Spar, Bunnpris og Joker.

Les mer om Nuggets her

Go'Vegan Wienerpølse

Etter suksessen med Go'Vegan Grillpølser kommer nå endelig wiener'n med mild og lettrøkt smak. Kun tilgjengelig hos Rema 1000 på Østlandet foreløpig.

Les mer om wienerpølse her

Go'Vegan Grillpølser, 3-pk.

Nå får du vår prisbelønte Grillpølse i pakning på tre stykker. De samme gode grillpølsene, men i mindre pakning. Tilgjengelig hos Meny, Kiwi, Spar, Bunnpris, Joker, Coop Obs, Coop Mega og Coop Extra.

Les mer om grillpølsene her

Hvor finner du Go'Vegan?

Klikk deg inn på vår kartside for å finne nærmeste butikk som har det produktet du leter etter.